Site Loader

III Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris Sobre Gastronomia

 

Data i hora: dilluns 19 d’octubre a partir de les 9h

La jornada estarà disponible online al canal de YouTube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico


Aquesta tercera jornada aborda els usos i propietats de les espècies, herbes aromàtiques i condiments. A banda de valorar la importància històrico-cultural de les espècies o conèixer la realitat de la producció en origen de les espècies, s’analitzarà la seva importància per a la biodiversitat i la sostenibilitat, els seus beneficis per a la salut i la seva aportació culinària.

De 10:15 a 11:00h el Dr. Joan Vallès, membre de la Unitat Associada CSIC-UB, participarà a la jornada amb la xerrada Olor, gust, conservació, digestió: el paper alimentari i medicinal de les espècies i les plantes aromàtiques en l’etnobotànica de les terres de llengua catalana que també comptarà amb la participació de les doctores Teresa Garnatje, Airy Gras i Montse Parada.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

    «abril 2023»
    DlDtDcDjDvDsDg
         
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
    30
     

Butlletí de notícies