Site Loader

III Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris Sobre Gastronomia

 

Data i hora: dilluns 19 d’octubre a partir de les 9h

La jornada estarà disponible online al canal de YouTube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico


Aquesta tercera jornada aborda els usos i propietats de les espècies, herbes aromàtiques i condiments. A banda de valorar la importància històrico-cultural de les espècies o conèixer la realitat de la producció en origen de les espècies, s’analitzarà la seva importància per a la biodiversitat i la sostenibilitat, els seus beneficis per a la salut i la seva aportació culinària.

De 10:15 a 11:00h el Dr. Joan Vallès, membre de la Unitat Associada CSIC-UB, participarà a la jornada amb la xerrada Olor, gust, conservació, digestió: el paper alimentari i medicinal de les espècies i les plantes aromàtiques en l’etnobotànica de les terres de llengua catalana que també comptarà amb la participació de les doctores Teresa Garnatje, Airy Gras i Montse Parada.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31