Site Loader

Del coneixement tradicional a la seqüenciació del genoma: les plantes medicinals com a exemple

 

Visions de la Ciència – Genòmica i Biodiversitat

Ponent: Teresa Garnatje

Data i hora: Dilluns 15 de maig, 18:30h

Lloc: Biblioteca Vila de Gràcia


El coneixement tradicional ens aporta una informació molt valuosa, que, si la utilitzem bé, ens pot servir per afrontar alguns dels reptes que se’ns plantegen en el camp de la salut. Cal tractar i analitzar la informació del passat amb les eines del present per encarar el futur amb èxit.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies