Site Loader

1r Bioblitz del Parc Natural de Cap de Creus

 

Dia: dissabte 15 d’octubre

Lloc: Mas de Rabassers de Baix

Inscripcions: @pncapcreus@gencat.cat


Un bioblitz és un esdeveniment de ciència ciutadana que té l’objectiu registrar tantes espècies de fauna i flora com sigui possible en un lloc determinat. Amb el suport de persones expertes en cada grup, i de l’aplicació iNaturalist, podràs participar en el primer BioBlitz que es fa al Parc Natural de Cap de Creus, i a més, coincidint amb el CAW, un cap de setmana intensiu d’anellament d’ocells al Parc.

El grup de flora (17:00 hores) està format per la Dra. Neus Ibáñez i l’Arnau Bosch de l’Institut Botànic de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

 

PROGRAMA

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies