Site Loader

LIFE medCLIFFS: Apadrina un transsecte

Data: dijous 14 de juliol

Hora: de 10 a 13 hores

Lloc: Carrer de l’Ermita, 4, Blanes (Girona)

Cal inscripció prèvia (fins l’11 de juliol)


Tens ganes de col·laborar en la conservació dels penya-segats de la Costa Brava?

LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa de Voluntariat per al seguiment i vigilància de la flora exòtica invasora que afecta els penya-segats mediterranis, a través de la qual els seus participants recullen dades ecològiques i biològiques de les espècies de flora invasora i potencialment invasora que afecten a aquest hàbitat. Aquestes dades són essencials per a modelitzar y predir el risc d’invasió en zones prioritàries, així com per a definir la millor estratègia d’actuació davant cada espècie.

Et convidem a participar en una ruta botànica guiada pel camí de ronda de Blanes on, de la mà d’experts botànics, podràs observar i aprendre a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, moltes escapades de jardins, algunes invasores, que tenen o poden tenir un impacte en la biodiversitat i la conservació dels penya-segats amb vegetació endèmica de la Costa Brava.

A més, t’explicarem tots els detalls de com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS i, si ho vols, podràs registrar-t’hi i contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava.

Si t’interessen les plantes i els hàbitats costaners, vine a conèixer com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS!ATENCIÓ!
L’activitat es dirigeix a joves (edat mínima 16 anys) i adults. Es durà a terme en terreny pedregós i a ple sol, et recomanem que portis calçat còmode de sola no relliscant, roba lleugera de màniga llarga, barret o gorra, crema solar per les parts del cos en exposició i aigua en quantitat suficient per a tota la durada de la sortida. Si ho vols, també pots portar un petit esmorzar o snack.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies