Site Loader

X Jornades d’Etnobotànica en llengua catalana

Dates: 1, 2 i 3 de juliol

Lloc: Guardamar del Segura

Cal inscripció prèvia a j.etnobotanica.cat@gmail.com


L’Institut d’Estudis Guardamarencs, La Gola i el Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona us conviden a les X Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana, que tindran lloc enguany a Guardamar del Segura (Baix Segura), al límit meridional de la llengua, els dies 1, 2 i 3 de juliol del 2022.

El termini d’inscripció per a l’assistència a les jornades finalitza el 24 de juny de 2022. I podeu consultar-ne el programa en aquest enllaç.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies