Site Loader

Workshop: Monitoring butterfly migrationData:
diumenge 29 de maig de 2022
Hora: 15:30 hores
Taller online
Cal inscripció prèvia

Les papallones migren per tot el món i, per entendre els seus patrons migratoris i la seva localització espacial i temporal, cal combinar dades de multitud de llocs. El projecte de ciència ciutadana Butterfly Migration busca reunir observadors de tot el món per a que contribueixin amb valuoses dades que ens ajudin a estudiar aquest increïble fenomen. La participació en el projecte es fa mitjançant l’aplicació mòbil ButterflyMigration (disponible per a Android i iOs) que permet el monitoratge d’adults i juvenils seguint guies d’identificació.

Durant el taller s’explicarà detalladament com s’utilitza l’aplicació Butterfly migration app per tal d’obtenir noves observacions per al projecte de ciència ciutadana. Els participants també podran conèixer més sobre les papallones migratòries i els protocols de monitoreig que cal seguir al camp per tal de reportar noves observacions de papallones.

El taller, dirigit per l’Alessandra Lombardi (encarregada de la difusió del projecte), es durà a terme en anglès i tindrà una duració 70 minuts (incloent 30min de torn de preguntes).

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

 • - Invasores a Montjuïc
 • «octubre 2023»
  DlDtDcDjDvDsDg
        
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
  *
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
       

Butlletí de notícies