Site Loader

Xerrada: Butterfly Migration

Un proyecto de ciencia ciudadana para investigar las migraciones en las distribuciones estacionales de las mariposas

Data i hora: diumenge 6 de març, 20h
En directe a YouTube
Ponents: Gerard Talavera i Alessandra Lombardi (Institut Botànic de Barcelona, IBB)
Organitzen: Jardim Botãnico de Curitiba i Casa do Biólogo

El Phylomigration Lab, liderat pel Dr. Gerard Talvera, investigador científic de l’IBB, presentarà el projecte de ciència ciutadana Butterfly Migration en una xerrada que tindrà lloc en el marc del 5º Encontro de Observação de Barboletas.

Les papallones migren per tot el món i, per entendre els seus patrons migratoris i la seva localització espacial i temporal, cal combinar dades de multitud de llocs. El projecte de ciència ciutadana Butterfly Migration busca reunir observadors de tot el món per a que contribueixin amb valuoses dades que ens ajudin a estudiar aquest increïble fenomen. La participació en el projecte es fa mitjançant l’aplicació mòbil ButterflyMigration (disponible per a Android i iOs) que permet el monitoratge d’adults i juvenils seguint guies d’identificació.

La xerrada, que serà en castellà, es podrà seguir en directe el diumenge 6 de març a les 20:00h al canal de YouTube Casa do Biólogo i comptarà amb la participació del Dr. Gerard Talavera i l’Alessandra Lombardi de l’IBB i serà moderada per per la Maristela Zamoner.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies