Site Loader

Viu Montjuïc: La ruta etnobotànica de la família Salvador

Dia: dissabte 16 d’octubre de 2021

Sessions: 16:30 i 17:30 hores

Lloc: Institut Botànic de Barcelona

Entrada pel Jardí Botànic 30 minuts abans de la sessió

Cal inscripció previa (les inscripcions s’obriràn el 4 d’octubre a les 16h)


En el marc de l’esdeveniment Viu Montjuïc! El parc de la cultura, el pròxim dissabte 16 d’octubre (en dos torns, a les 16:30 i les 17:30 hores) l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) oferirà La ruta etnobotànica de la família Salvador; una activitat que combina el patrimoni de la institució amb la recerca botànica que es duu a terme al centre.

La ruta etnobotànica reunirà els participants a l’IBB on visitaran el Gabinet Salvador i en coneixeran la seva història de la mà de la seva conservadora. Posteriorment es realitzarà una ruta a peu fins al Castell de Montjuïc per a conèixer algunes de les espècies que utilitzaven els Salvador a la seva apotecaria. La visita acollirà, a més, dos personatges d’excepció: el mateix Jaume Salvador i el seu fill Joan, iniciadors de la nissaga d’apotecaris al segle XVII, representats pels actors José Pedro García Balada i Marçal Bayona, respectivament. Aquesta visita teatralizada, feta amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, compta amb la dramatúrgia i direcció escènica de Sílvia Navarro, i la participació de Tània Gumbau com a figurinista.

Podeu trobar tota la informació de l’activitat al web de Viu Monjuïc.

 

Col·laboren:

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments