Site Loader

Viu Montjuïc: La ruta etnobotànica de la família Salvador

Dia: dissabte 16 d’octubre de 2021

Sessions: 16:30 i 17:30 hores

Lloc: Institut Botànic de Barcelona

Entrada pel Jardí Botànic 30 minuts abans de la sessió


En el marc de l’esdeveniment Viu Montjuïc! El parc de la cultura, el pròxim dissabte 16 d’octubre (en dos torns, a les 16:30 i les 17:30 hores) l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) oferirà La ruta etnobotànica de la família Salvador; una activitat que combina el patrimoni de la institució amb la recerca botànica que es duu a terme al centre.

La ruta etnobotànica reunirà els participants a l’IBB on visitaran el Gabinet Salvador i en coneixeran la seva història de la mà de la seva conservadora. Posteriorment es realitzarà una ruta a peu fins al Castell de Montjuïc per a conèixer algunes de les espècies que utilitzaven els Salvador a la seva apotecaria. La visita acollirà, a més, dos personatges d’excepció: el mateix Jaume Salvador i el seu fill Joan, iniciadors de la nissaga d’apotecaris al segle XVII, representats pels actors José Pedro García Balada i Marçal Bayona, respectivament. Aquesta visita teatralizada, feta amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, compta amb la dramatúrgia i direcció escènica de Sílvia Navarro, i la participació de Tània Gumbau com a figurinista.

Podeu trobar tota la informació de l’activitat al web de Viu Monjuïc.

 

Col·laboren:

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31