Site Loader

Curs: La botànica a la cuina

Descobrim la fascinant diversitat de plantes alimentàries i els seus usos

Dates: de l’1 d’octubre al 3 de desembre de 2021

Horari: divendres d’11:30 a 13:30 hores

Durada: 20 hores

Lloc: Barcelona Glòries


En aquest curs teoricopràctic de deu sessions de dues hores, es relaciona la botànica amb la cuina i la gastronomia fent un èmfasi especial en la classificació de les plantes i les famílies botàniques més importants a les cuines del món. De les dues sessions pràctiques previstes, una és una pràctica culinària en què s’utilitzen algunes de les plantes estudiades durant el curs i l’altra consisteix en una sessió de treball en la qual es visita un hort urbà.

El curs està adreçat tant a professionals com a persones que estiguin interessades en la botànica i en la cuina i la gastronomia, així com al públic general. Entre el professorat hi ha membres del grup de recerca EtnoBioFiC i investigadors de l’Institut Botànic de Barcelona com els doctors Teresa Garnatje, Oriane Hidalgo, Joan Vallès i Daniel Vitales.

Podeu consultar el programa del curs i tota la informació referent a la matrícula en aquest enllaç.

Actualitat

Inici del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «octubre 2022»
  DlDtDcDjDvDsDg
       
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   

Butlletí de notícies