Site Loader

Curs: La botànica a la cuina

Descobrim la fascinant diversitat de plantes alimentàries i els seus usos

Dates: de l’1 d’octubre al 3 de desembre de 2021

Horari: divendres d’11:30 a 13:30 hores

Durada: 20 hores

Lloc: Barcelona Glòries


En aquest curs teoricopràctic de deu sessions de dues hores, es relaciona la botànica amb la cuina i la gastronomia fent un èmfasi especial en la classificació de les plantes i les famílies botàniques més importants a les cuines del món. De les dues sessions pràctiques previstes, una és una pràctica culinària en què s’utilitzen algunes de les plantes estudiades durant el curs i l’altra consisteix en una sessió de treball en la qual es visita un hort urbà.

El curs està adreçat tant a professionals com a persones que estiguin interessades en la botànica i en la cuina i la gastronomia, així com al públic general. Entre el professorat hi ha membres del grup de recerca EtnoBioFiC i investigadors de l’Institut Botànic de Barcelona com els doctors Teresa Garnatje, Oriane Hidalgo, Joan Vallès i Daniel Vitales.

Podeu consultar el programa del curs i tota la informació referent a la matrícula en aquest enllaç.

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

    «febrer 2024»
    DlDtDcDjDvDsDg
       
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
       

Butlletí de notícies