Site Loader

Curs: La botànica a la cuina

Descobrim la fascinant diversitat de plantes alimentàries i els seus usos

Dates: de l’1 d’octubre al 3 de desembre de 2021

Horari: divendres d’11:30 a 13:30 hores

Durada: 20 hores

Lloc: Barcelona Glòries


En aquest curs teoricopràctic de deu sessions de dues hores, es relaciona la botànica amb la cuina i la gastronomia fent un èmfasi especial en la classificació de les plantes i les famílies botàniques més importants a les cuines del món. De les dues sessions pràctiques previstes, una és una pràctica culinària en què s’utilitzen algunes de les plantes estudiades durant el curs i l’altra consisteix en una sessió de treball en la qual es visita un hort urbà.

El curs està adreçat tant a professionals com a persones que estiguin interessades en la botànica i en la cuina i la gastronomia, així com al públic general. Entre el professorat hi ha membres del grup de recerca EtnoBioFiC i investigadors de l’Institut Botànic de Barcelona com els doctors Teresa Garnatje, Oriane Hidalgo, Joan Vallès i Daniel Vitales.

Podeu consultar el programa del curs i tota la informació referent a la matrícula en aquest enllaç.

Post filter

Events