Site Loader

Convocatòria JAE Intro

La convocatòria JAE Intro ofereix 250 beques d’introducció a la recerca per a alumnes universitaris d’excel·lència. Les beques, dotades de 3.000€ i de 5 mesos de durada (inici a l’octubre de 2021), permeten fer una estada formativa i remunerada en un institut del CSIC.

Poden ser candidates aquelles persones que:

  • Estant matriculades a un grau universitari durant el curs acadèmic 2020-2021 tinguin al menys el 80% dels crèdits ETCS corresponents al total de grau complets.
  • Cursaran un Màster Universitari oficial durant el curs 2021-2022 i hagin fet una sol·licitud de preadmissió, la admissió o la matrícula.
  • Estiguin matriculades en un Màster Universitari oficial durant el curs 2020-2021.
  • Complint algun dels requisits anteriors, presenti una nota mitjana d’expedient igual o superior a 8,00 en el cas de sol·licitar una beca de la branca de les Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques. O bé una nota mitjana d’expedient igual o superior a 7,00 per a les branques d’Enginyeria i Arquitectura.

Des de l’Institut Botànic de Barcelona es presenten tres ofertes:

  • Modelatge de nínxol ecològic per a estudiar la migració global de la papallona Vanessa cardui (JAEINT21_EX_0017). Investigador principal: Dr. Gerard Talavera.
  • Sistemàtica i evolució de plantes (JAEINT21_EX_0855). Investigadora principal: Dra. Núria Garcia Jacas.
  • Estudi de les plantes al·lòctones invasores: catàleg, distribució, modelització i nínxol ecològic (JAEINT21_EX_0903). Investigador principal: Dr. Jordi López Pujol.

La presentació de les sol·licituds es farà de manera telemàtica a través de l’enllaç de la convocatòria JAE Intro on també es troba la informació completa de la convocatòria, tots els requisits i la documentació a presentar.

Es poden presentar sol·licituds fins el 12 d’abril.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies