Site Loader

Oferta Contracte Postdoctoral

Estem buscant una persona altament motivada per unir-se a l’Institut Botànic de Barcelona amb un contracte postdoctoral de dos anys per treballar en el projecte: The rise of giant genomes in land plants: uncovering the evolutionary processes driving genome obesity (GIANTS)

Les plantes terrestres es caracteritzen per presentar una gran diversitat de mides del genoma, que varia al voltant de 2.400 vegades. Ateses les limitacions biològiques i evolutives associades a tenir un genoma gran, amb implicacions directes sobre la resiliència, aquest projecte se centrarà en dos objectius principals, investigar (i) com els genomes vegetals s’expandeixen a proporcions gegantines (és a dir, 1C ≥ 30Gb) i (ii) com s’organitzen, proporcionant una comprensió crítica dels processos implicats en l’obesitat genòmica.

Consulteu les responsabilitats del candidat i els requeriments en aquest document.

Els interessats han d’enviar el seu Curriculum vitae i una carta de motivació (màxima extensió una pàgina) al Dr. Jaume Pellicer (jaume.pellicer@ibb.csic.es) abans del 30 d’abril de 2021.

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments