Site Loader

SEMINARI: Presentació de l’audiovisual «Gabinet Salvador: una història recent, 2010-2015»

imagen1

Cicle de seminaris IBB

Ponent: Dra. Neus Ibáñez

Data: dimarts, 13 de desembre de 2016, 12:00 hores

Lloc: Sala Salvador de l’IBB


En aquest seminari es presentarà l’audiovisual que tracta sobre les tasques recents fetes al Gabinet Salvador, col·lecció científica dels segles XVII-XIX que  es conserva a l’Institut Botànic de Barcelona. Aquest audiovisual ha estat elaborat pel personal del Museu de Ciències Naturals i de l’Institut Botànic de Barcelona amb l’objectiu de reunir en un sol document totes les feines portades a terme per tal d’adequar el material del Gabinet i tenir-lo inventariat per l’exposició Salvadoriana, que es va inaugurar al 2014 i va estar oberta al públic fins l’abril de 2016.

En l’audiovisual s’expliquen les tasques de restauració, de documentació, de revisió, d’adequació de la sala, de control ambiental i de digitalització. També s’explica que s’han adquirit nous elements que faltaven a la col·lecció i que en aquests moments tenim el Gabinet exposat en tota la seva totalitat. A més a més ens parla de la història del Gabinet i es fa esment a l’exposició Salvadoriana i es mostren els treballs fets en tota la correspondència adquirida recentment.

Primer la conservadora Neus Ibáñez farà una breu introducció del Gabinet i de la seva història, de la finalitat de l’elaboració de l’audiovisual, de com va sorgir el projecte i com es va anar desenvolupant en el temps  i després es passarà l’audiovisual de 28 minuts de duració.

Al final hi haurà un torn obert de paraules.

     

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

 • - First Cannabis Genomics Conference
 • «març 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
      
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
  *
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   

Butlletí de notícies