Cargador de la web

SEMINARIO: Presentación del audiovisual «Gabinet Salvador: una història recent, 2010-2015»

imagen1

Ciclo de seminarios IBB

Ponente: Dra. Neus Ibáñez

Fecha: martes, 13 de diciembre de 2016, 12:00 horas

Sitio: Sala Salvador del IBB


En aquest seminari es presentarà l’audiovisual que tracta sobre les tasques recents fetes al Gabinet Salvador, col·lecció científica dels segles XVII-XIX que  es conserva a l’Institut Botànic de Barcelona. Aquest audiovisual ha estat elaborat pel personal del Museu de Ciències Naturals i de l’Institut Botànic de Barcelona amb l’objectiu de reunir en un sol document totes les feines portades a terme per tal d’adequar el material del Gabinet i tenir-lo inventariat per l’exposició Salvadoriana, que es va inaugurar al 2014 i va estar oberta al públic fins l’abril de 2016.

En l’audiovisual s’expliquen les tasques de restauració, de documentació, de revisió, d’adequació de la sala, de control ambiental i de digitalització. També s’explica que s’han adquirit nous elements que faltaven a la col·lecció i que en aquests moments tenim el Gabinet exposat en tota la seva totalitat. A més a més ens parla de la història del Gabinet i es fa esment a l’exposició Salvadoriana i es mostren els treballs fets en tota la correspondència adquirida recentment.

Primer la conservadora Neus Ibáñez farà una breu introducció del Gabinet i de la seva història, de la finalitat de l’elaboració de l’audiovisual, de com va sorgir el projecte i com es va anar desenvolupant en el temps  i després es passarà l’audiovisual de 28 minuts de duració.

Al final hi haurà un torn obert de paraules.

   

Visitas al mariposario

Durante la primavera (marzo-junio) las escuelas pueden venir a visitar el mariposario los miércoles por la mañana. Para mayor información contactad con info@ibb.csic.es

Actualidad

Firmado el nuevo convenio del centro mixto con el acuerdo del CSIC y el Consorcio Museo de Ciencias Naturales de Barcelona.

Nuevo convenio con fecha del 10/11/2023.

Consulta aquí el convenio

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias