Site Loader

Presentació del llibre Iniciació a la botànica, de Pius Font i Quer

iniciacio-a-la-botanicaLa Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.

La presentació serà a càrrec de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i hi intervindran Ramon Maria Masalles, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona, i els curadors del llibre Joan Vallès, professor de la Universitat de Barcelona i membre de la unitat associada UB-CSIC i Josep Vigo, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Data i hora: dimarts 31 de maig a les 19.30 h

Organització: Universitat de Barcelona Edicions, IEC

Més informació

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies