Site Loader

Presentació del llibre Iniciació a la botànica, de Pius Font i Quer

iniciacio-a-la-botanicaLa Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.

La presentació serà a càrrec de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i hi intervindran Ramon Maria Masalles, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona, i els curadors del llibre Joan Vallès, professor de la Universitat de Barcelona i membre de la unitat associada UB-CSIC i Josep Vigo, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Data i hora: dimarts 31 de maig a les 19.30 h

Organització: Universitat de Barcelona Edicions, IEC

Més informació

Nomenclatural type catalogue

Events

  «April 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30