Cargador de la web

Presentación del libro Iniciació a la botànica, de Pius Font Quer

iniciacio-a-la-botanicaLa Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.

La presentació serà a càrrec de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i hi intervindran Ramon Maria Masalles, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona, i els curadors del llibre Joan Vallès, professor de la Universitat de Barcelona i membre de la unitat associada UB-CSIC i Josep Vigo, catedràtic emèrit de botànica de la Universitat de Barcelona.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Data i hora: dimarts 31 de maig a les 19.30 h

Organització: Universitat de Barcelona Edicions, IEC

Més informació

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias