Site Loader

Planta’t al Botànic

Un any més celebrem l’entrada a la primavera amb una jornada de portes obertes i diverses activitats gratuïtes per tota la família al Jardí Botànic de Barcelona. Hi haurà tallers, visites, xerrades i jocs, podeu veure algunes de les activitats en aquest enllaç. Des de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) ens hem volgut sumar a la festa amb un parell d’activitats:

Coneix Salvadoriana: visita guiada a l’exposició Salvadoriana de la mà de la comissària de l’exposició, la Dr. Neus Ibáñez. Serà el darrer dia per visitar l’exposició que vol presentar un tresor del nostre patrimoni científic: el Gabinet de Curiositats de la Natura que la família Salvador mantingué a Barcelona durant tres segles. Hi haurà quatre visites: 11:30, 12:30, 13:30 i 15h

La cara amable de les males herbes: taller per a identificar algunes males herbes dels horts a càrrec de la Dra. Noemí Montes de l’herbari de l’IBB. Es faran quatre sessions: 11:30, 12:30, 13:30 i 15h.

2016-04-03_planta_t_al_botanic_interior-615x290

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona. Parc de Montjuïc, Barcelona

Data i horari: diumenge 3 d’abril, de 10 a 19 h

No cal reserva prèvia

Organització: Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb la col·laboració de l’Àrea metropolitana de Barcelona, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies