Cargador de la web

Planta’t al Botànic

Un any més celebrem l’entrada a la primavera amb una jornada de portes obertes i diverses activitats gratuïtes per tota la família al Jardí Botànic de Barcelona. Hi haurà tallers, visites, xerrades i jocs, podeu veure algunes de les activitats en aquest enllaç. Des de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) ens hem volgut sumar a la festa amb un parell d’activitats:

– Coneix Salvadoriana: visita guiada a l’exposició Salvadoriana de la mà de la comissària de l’exposició, la Dr. Neus Ibáñez. Serà el darrer dia per visitar l’exposició que vol presentar un tresor del nostre patrimoni científic: el Gabinet de Curiositats de la Natura que la família Salvador mantingué a Barcelona durant tres segles. Hi haurà quatre visites: 11:30, 12:30, 13:30 i 15h

– La cara amable de les males herbes: taller per a identificar algunes males herbes dels horts a càrrec de la Dra. Noemí Montes de l’herbari de l’IBB. Es faran quatre sessions: 11:30, 12:30, 13:30 i 15h.

2016-04-03_planta_t_al_botanic_interior-615x290

Lloc: Jardí Botànic de Barcelona. Parc de Montjuïc, Barcelona

Data i horari: diumenge 3 d’abril, de 10 a 19 h

No cal reserva prèvia

Organització: Museu de Ciències Naturals de Barcelona amb la col·laboració de l’Àrea metropolitana de Barcelona, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias