Site Loader

Festival de Flor en Flor

2016-03-18_101723El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà aquest any la primavera amb una gran festa de colors i sensacions dirigida a tota la ciutadania. DE FLOR EN FLOR és el nom del primer i únic Festival de Flors i Jardins que es fa a Barcelona i que tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc.

Inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe (blues i guitarra clàssica) en diversos horaris. La programació es completarà amb una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats.

A l’estand del Jardí Botànic de Barcelona (JBB) podreu trobar informació sobre l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), tant tríptics com plecs d’herbari d’algunes plantes mediterrànies. A més, en Miquel Veny (conservador de les col·leccions de plantes vives destinades a la recerca de l’IBB) i la Núria Abellán (responsable de les col·leccions del viver del JBB) han seleccionat algunes plantes de clima mediterrani del JBB (d’Austràlia, Sud Àfrica i California, entre d’altres) per a que formin part de l’exposició de la fira. Un cop acabada la fira aquestes plantes formaran part de la flora ornamental del Poble Espanyol.

Lloc: Poble Espanyol

Data i horaris: del 24 al 28 de març de 2016 de 11h a 18h

Preu: 6€ (residents a Catalunya) / Nens de 0 a 4 anys i socis del Poble Espanyol, entrada gratuïta.

Organització: Poble Espanyol

Col·laboradors: Gremi de Floristes de Barcelona, Jardí Botànic de Barcelona i Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

 

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «juliol 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
      

Butlletí de notícies