Site Loader

Curs Cuina i Ciència 2015

El curs Cuina i ciència neix amb la voluntat d’unir cuiners i científics per posar en comú coneixements que estan dividits entre l’àmbit culinari i l’àmbit acadèmic. El curs està principalment dirigit a professors d’escoles de cuina i professors de ciències que vulguin conèixer el món de la cuina per aplicar-lo a les seves classes. Entre el professorat d’aquest curs hi ha cuiners de renom i científics com la Dra. Teresa Garnatje (Institut Botànic de Barcelona) i el Dr. Joan Vallès (Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB).
Tipus de curs: Curs d’extensió Universitària (Títol de la Universitat Barcelona) Durada en anys acadèmics: 2 Modalitat: Presencial Centre impulsor: Facultat de Farmàcia (UB) cuina

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «juny 2023»
  DlDtDcDjDvDsDg
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
    

Butlletí de notícies