Site Loader

Curs Cuina i Ciència 2015

El curs Cuina i ciència neix amb la voluntat d’unir cuiners i científics per posar en comú coneixements que estan dividits entre l’àmbit culinari i l’àmbit acadèmic. El curs està principalment dirigit a professors d’escoles de cuina i professors de ciències que vulguin conèixer el món de la cuina per aplicar-lo a les seves classes. Entre el professorat d’aquest curs hi ha cuiners de renom i científics com la Dra. Teresa Garnatje (Institut Botànic de Barcelona) i el Dr. Joan Vallès (Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB).
Tipus de curs: Curs d’extensió Universitària (Títol de la Universitat Barcelona) Durada en anys acadèmics: 2 Modalitat: Presencial Centre impulsor: Facultat de Farmàcia (UB) cuina

VISITA EL PAPILIONARI

D’abril a juny els grups escolars poden visitar gratuïtament el papilionari acompanyats dels nostres investigadors.

Escriu-nos a infoibb@ibb.csic.es

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Formem part de:

Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya