Site Loader

Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors

El pròxim dissabte 13 de juny es realitza una jornada tècnica amb l’objectiu de donar a conèixer i recuperar l’ús d’espècies vegetals silvestres del nostre entorn que poden ser incorporades a la gastronomia. Inclou una xerrada a càrrec del Dr. Ugo d’Ambrosio, investigador de l’IBB i membre del grup EtnoBotCat amb el nom “Botànica alimentària: processos materials, simbòlics i històrics al voltant de les plantes comestibles i la cuina”. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Lloc: Argençola, Sala Polivalent

Data i horaris: dissabte 13 de juny de 9 h a 14 h

Organització: Ajuntament d’Argençola, El Trill

Argençola_botanica

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies