Site Loader

Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors

El pròxim dissabte 13 de juny es realitza una jornada tècnica amb l’objectiu de donar a conèixer i recuperar l’ús d’espècies vegetals silvestres del nostre entorn que poden ser incorporades a la gastronomia. Inclou una xerrada a càrrec del Dr. Ugo d’Ambrosio, investigador de l’IBB i membre del grup EtnoBotCat amb el nom “Botànica alimentària: processos materials, simbòlics i històrics al voltant de les plantes comestibles i la cuina”. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Lloc: Argençola, Sala Polivalent

Data i horaris: dissabte 13 de juny de 9 h a 14 h

Organització: Ajuntament d’Argençola, El Trill

Argençola_botanica

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

    «agost 2022»
    DlDtDcDjDvDsDg
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
    30
     
    31
     
        

Butlletí de notícies