Site Loader

Saló de l’Ensenyament 2015

salo

La pròxima setmana es celebra el Saló de l’Ensenyament, on els estudiants poden conèixer les diferents propostes d’estudis de batxillerat, carreres universitàries i estudis superiors, complementaris, de formació professional, d’art i d’idiomes.

El Saló inclou una àrea específica, l’Espai Ciència, on hi tenen cabuda les universitats i centres de recerca de Catalunya. El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) hi és present amb un estand organitzat per la Delegació de Catalunya i que compta amb la participació de diversos instituts del CSIC, entre ells l’Institut Botànic de Barcelona.

Dates: del 18 al 22 de març de 2015.

Lloc: Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc.

Horari: de 10 a 19h / diumenge, 22 de març, de 10 a 14h.

Més informació: http://www.ensenyament.com/ca/

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies