Site Loader

PRESENTACIÓ LLIBRE: Figueres, natura i cultura. Una aproximació etnobotànica

presentacio-figueres-natura-i-cultura

Data:  Dijous 19 de març de 2015, 19 hores.

Lloc: Sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet de Catalunya (c. Sant Pere, 1, Figueres).

La Dra. Teresa Garnatje, directora de l’Institut Botànic de Barcelona i el Dr. Pere Gifre, historiador i professor presentaran aquest llibre en l’acte organitzat per l’Ajuntament de Figueres i la Diputació de Girona. Es tracta del desè volum  de la Col·lecció Juncària del qual són autors els Drs. Montse Parada i Joan Vallès.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies