Site Loader

Oferta de feina de documentalista a la Biblioteca i Arxiu de l’IBB

Expositor bibliotecaL’Institut Botànic de Barcelona (IBB) desitja contractar un documentalista per a la seva Biblioteca i Arxiu. Aquest contracte s’emmarca dins el programa d’ajudes per a la “Promoción de Empleo Joven e Implantación de la Garantía Juvenil en I+D+i”, promogudes pel Ministerio de Economía y Competitividad. Els candidats han de complir uns requisits generals d’acord amb les bases d’aquestes ajudes.

Els sol·licitants han de ser menors de 30 anys i estar inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, al qual es pot accedir des de l’enllaç anterior.

Es tracta d’un contracte a temps complet, amb una durada de dos anys i orientat a la formació i adquisició d’experiència. A més dels requisits generals dels ajuts, els sol·licitants han de ser titulats universitaris. S’avaluaran els currículums d’aquelles persones que posseeixin:

– Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació

– Grau en Informació i Documentació

– Grau en Història

La persona seleccionada rebrà la formació necessària per realitzar un ampli nombre de tasques pròpies d’una biblioteca especialitzada, com ara:

  • Serveis bàsics: préstec, informació i referència, obtenció de documents.
  • Avaluació de publicacions: Journal Citation Report, Scimago, factor d’impacte, quartils.
  • Accés obert: publicació d’articles al repositori institucional del CSIC, Digital CSIC, assessorament sobre mandats d’accés obert contemplats en els projectes d’investigació.
  • Propietat intel·lectual: tramitació de permisos de reproducció, assessorament sobre llicències i polítiques editorials de revistes.
  • Edició electrònica: metadades (Dublin Core), llenguatges de marcat HTML i XML, col·laboració en el procés d’edició de Collectanea Botanica, revista de l’IBB, publicació de continguts al web corporatiu.
  • Formació d’usuaris i alfabetització informacional.
  • Catalogació: monografies, revistes, llibre antic, recursos electrònics, mapes, microfitxes.
  • Recerques d’informació relacionades amb l’àmbit de la botànica.
  • Gestió d’arxius: elaboració d’inventaris, catalogació.

No és necessària experiència prèvia per a optar a aquest lloc.

Us agrairíem que aquells que estiguéssiu interessats, us inscrivíssiu al fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i ens enviéssiu el vostre currículum a la següent adreça: biblioteca@ibb.csic.es. Al currículum heu d’especificar la data en què us heu donat d’alta en el fitxer.

Sala de lectura

Post filter

Events