Site Loader

Visita guiada al laboratori i a l’herbari

Dia: diumenge 12 de novembre de 2023

Hora: 11:00- 13:00

Lloc: A l’IBB


Enguany es celebra l’edició número 23 de la Setmana de la Ciència que tindrà lloc del 10 al 19 de novembre. Enmarcats en aquests dies, des de l’IBB oferirem 3 activitats enfocades a diferent públic.

La visita guiada oberta a l’IBB permetrà al públic general conèixer aquest centre de recerca botànica situat al capdamunt de la muntanya de Montjuïc. Inclou dues visites:.

– Al laboratori de recerca, on podreu veure el seu equipament i funcionament i coneixereu la recerca que s’hi porta a terme. A càrrec de l’investigador del CSIC Jaume Pellicer.

– A l’herbari, on podreu conèixer la gestió de col·leccions botàniques i el procés de premsat, muntatge, etiquetatge i conservació dels plecs d’herbari, així com alguns dels herbaris històrics que conserva. A càrrec de Neus Nualart, conservadora de l’herbari.

Les visites es realitzaran diumenge 12 de novembre al matí en dos torns (a les 11h i a les 12h). Cal inscripció prèvia. Per fer la reserva, aquesta es farà mitjançant el següent enllaç.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies