Site Loader

L’investigador de l’IBB Valentí Rull al rànquing Stanford de científics més citats del món

El rànquing Stanford de científics més citats utilitza la puntuació c per a classificar als 100.000 científics més citats (dels ~8 milions estimats a tot el món) i als situats en un percentil ≤2% en els respectius subcamps de recerca. La puntuació c difereix de l’índex h en el fet que exclou l’autocitació i té en compte la participació de cada autor en els seus articles (primera/única/última autoria), minimitzant així l’autoria falsa/predatòria. Aquest rànquing, que s’actualitza cada any, es basa en la base de dades Scopus i es presenta en dues versions, la de tota la carrera (carrer-long) i la d’un sol any (single-year), que té en compte l’últim any avaluat.

L’investigador de l’IBB Valentí Rull (VR) apareix en totes dues versions del rànquing de Stanford des del seu llançament (2019), sempre en posicions destacades. En l’última actualització (4 d’octubre de 2023), VR es troba dins del primer quartil del rànquing (versió career-long) i ocupa la posició 152 dels 21.102 paleontòlegs del món (percentil 0,7% del rànquing). En la versió d’un sol any (2022), VR es troba en el mateix quartil i se situa en la posició 98 del seu subcamp (0,5%). Si considerem el rànquing per països, VR es troba dins del 16% dels científics espanyols que apareixen en el rànquing de Stanford, i el primer dels pocs paleontòlegs espanyols que apareixen en ell (5 per a la versió career-long i 7 per a la versió single-year). En l’especialitat de palinologia, VR es troba entre els 15 millors palinòlegs del món (al llarg de tota la seva carrera) i entre els 10 millors (un sol any) del subcamp de paleontologia.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «juliol 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
      

Butlletí de notícies