Site Loader

Seminaris SdEB: Los usos tradicionales del Cannabis

Análisis de la base de datos CANNUSE

Ponent: Manica Balant (Institut Botànic de Barcelona)
Dia: dijous 27 d’octubre de 2022
Hora: 18:00 hores
Seminari en línia amb inscripció prèvia


La Societat d’Etnobiologia (SdEB) comença el curs 2022-2023 amb un nou i atractiu seminari per als interessats en el coneixement tradicional realtiu a la biodiversitat a càrrec de la Manica Balant, una de les responsables de la creació de la base de dades CANNUSE que recopila els usos tradicionals de tots els països del món sobre el Cannabis.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies