Site Loader

#ConversesNat: Els petits canvis són veritablement poderosos?

Dia: dijous 7 d’abril
Hora: de 18:30 a 20h
Lloc: Museu de Ciències Naturals de Barcelona (parc del Fòrum)
Cal inscripció prèvia

En aquesta ocasió parlarem d’educació ambiental i ho farem convidant quatre persones que normalment no treballen en aquest àmbit però que de ben segur poden aportar, des d’altres perspectives del coneixement, molt bones reflexions sobre els obstacles i els reptes de l’educació ambiental del segle XXI.

El debat, que tindrà lloc el proper dijous 7 d’abril de 18,30 a 20h, comptarà amb la participació de Manuel Delgado, catedràtic d’antropologia social de la Universitat de Barcelona; Natza Farré, periodista, guionista i comunicadora feminista; Jordi Graupera, doctor en filosofia i professor universitari i Cristina Castells, directora d’Energia i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona. Moderarà el debat Teresa Franquesa, experta en educació ambiental i polítiques de medi ambient.

Cadascun dels ponents començarà la seva intervenció analitzant, revisant, reformulant i identificant els pros i els contres que amaguen alguns dels eslògans més habituals del moviment ecologista i de l’educació ambiental.

  • Manuel Delgado vs “Els petits canvis són poderosos”
  • Natza Farré vs “La revolució serà verda o no serà”
  • Jordi Graupera vs “Pensa globalment, actua localment”
  • Cristina Castella vs “El futur és elèctric”

Un cop cada ponent s’hagi ‘enfrontat ‘ al seu eslògan, la tertúlia prosseguirà i també s’obrirà un torn d’intervencions al públic assistent.

Més informació al web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies