Site Loader

#ConversesNat: Els petits canvis són veritablement poderosos?

Dia: dijous 7 d’abril
Hora: de 18:30 a 20h
Lloc: Museu de Ciències Naturals de Barcelona (parc del Fòrum)
Cal inscripció prèvia

En aquesta ocasió parlarem d’educació ambiental i ho farem convidant quatre persones que normalment no treballen en aquest àmbit però que de ben segur poden aportar, des d’altres perspectives del coneixement, molt bones reflexions sobre els obstacles i els reptes de l’educació ambiental del segle XXI.

El debat, que tindrà lloc el proper dijous 7 d’abril de 18,30 a 20h, comptarà amb la participació de Manuel Delgado, catedràtic d’antropologia social de la Universitat de Barcelona; Natza Farré, periodista, guionista i comunicadora feminista; Jordi Graupera, doctor en filosofia i professor universitari i Cristina Castells, directora d’Energia i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona. Moderarà el debat Teresa Franquesa, experta en educació ambiental i polítiques de medi ambient.

Cadascun dels ponents començarà la seva intervenció analitzant, revisant, reformulant i identificant els pros i els contres que amaguen alguns dels eslògans més habituals del moviment ecologista i de l’educació ambiental.

 • Manuel Delgado vs “Els petits canvis són poderosos”
 • Natza Farré vs “La revolució serà verda o no serà”
 • Jordi Graupera vs “Pensa globalment, actua localment”
 • Cristina Castella vs “El futur és elèctric”

Un cop cada ponent s’hagi ‘enfrontat ‘ al seu eslògan, la tertúlia prosseguirà i també s’obrirà un torn d’intervencions al públic assistent.

Més informació al web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nomenclatural type catalogue

Events

  «February 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29