Site Loader

Setmana de la Ciència 2021: Tallers escolars

Un any més, l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) se suma a la celebració de la Setmana de la Ciència que enguany celebra tindrà lloc del 12 al 21 de novembre. La Setmana de la Ciència és un esdeveniment adreçat a tots els públics que té com a objectiu apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves. Des de l’IBB, s’han preparat diverses activitats, entre elles dos tallers escolars:

 • El laboratori de les plantes: on els participants podran experimentar en primera persona alguns dels assaigs que es fan servir en la recerca de l’IBB a càrrec de la Mª Luisa Gutiérrez i en Roi Rodríguez. El taller, que s’oferirà el dimarts 16 de novembre en un horari a convenir entre les 10 i les 14h, està adreçat a alumnes de 4t de la ESO o Batxillerat i tindrà una durada de 2h. Més informació. TALLER COMPLET.
 • El llibre màgic de la natura: l’herbari de la Biodiversitat: taller adreçat a alumnes de primària a partir de 10 anys on es podran convertir en botànics per un dia i crear la seva pròpia col·lecció de plantes. A càrrec de la Dra. Neus Ibáñez i amb una durada d’1h30, el taller es farà el dimecres 17 de novembre en horari a convenir de 10 a 14h. Més informació.

Els tallers són gratuïts però cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13h) o a l’adreça electrònica activmuseuciencies@bcn.cat. La organització és a càrrec de l’IBB amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

 

Amb la col·laboració de:

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «febrer 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
     
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
     

Butlletí de notícies