Site Loader

Sessió virtual: Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana

Data i hora: 15 de novembre de 18 a 20:30h

Jornada en format virtual

Cal inscripció prèvia


Les X Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana tenien previst realitzar-se aquest any 2021. Però malgrat les millores en les restriccions de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), finalment s’ha decidit ajornar les Jornades fins la propera primavera o el proper estiu a Guardamar del Segura (Baix Segura, al límit meridional de la llengua). Per a fer una mica més lleugera l’espera i poder seguir en contacte, el comitè organitzador ha preparat una sessió telemàtica el pròxim 15 de novembre a les 18h.

Per a poder participar en la sessió virtual, és necessari inscriure’s prèviament enviant un correu a j.etnobotanica.cat@gmail.com.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies