Site Loader

Ask A Curator 2021

L’Institut Botànic torna a participar en la jornada Ask A Curator. Durant dimecres 15 de setembre la Dra. Neus Ibáñez estarà a Twitter i Instagram responent les vostres preguntes relacionades amb la conservació de l’herbari i el Gabinet Salvador.

Ask a Curator és una iniciativa que va començar l’any 2010 i que busca fer ús de les xarxes socials per apropar els museus a la societat mitjançant el diàleg públic-conservador. A més, és una oportunitat per posar en contacte els conservadors de diferents museus arreu del món.

Com hi puc participar?

    • Twitter: podeu enviar-nos les vostres preguntes mencionant-nos (@IBB_botanic) i fent servir el hashtag #AskACurator
    • Instagram: el dia 15 s’habilitarà als stories del nostre perfil (@IBB_botanic) una caixa on podreu deixar les vostres preguntes

Què puc preguntar? A qui?

Podeu enviar les vostres preguntes als experts i conservadors de qualsevol dels museus de tot el món que participen en aquesta jornada, així com seguir també les preguntes d’altres persones i les respostes dels professionals i conservadors de cada centre. Podeu preguntar tots els dubtes que tingueu o aquelles coses que us despertin curiositat com per exemple: Quantes peces hi ha a la vostra col·lecció? Quina és la peça més valuosa? Diríeu que hi ha alguna peça maleïda? Què és el que més t’agrada de ser conservador?…

A Twitter, les preguntes es poden adreçar a un centre participant en concret sempre que la piulada s’escrigui el nom d’usuari i l’etiqueta #AskACurator. En cas que no es mencioni cap centre concret la pregunta podrà ser resposta per qualsevol dels conservadors que hi participen.

Us convidem a que el dia 15 estigueu atents a les xarxes socials i a l’etiqueta #AskACurator per tal de ser partícips d’aquest interessant debat mundial. Ja sigui participant fent preguntes a la nostra conservadora o a d’altres museus i institucions del món o llegint les respostes que donaran.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies