Site Loader

Ask A Curator 2021

L’Institut Botànic torna a participar en la jornada Ask A Curator. Durant dimecres 15 de setembre la Dra. Neus Ibáñez estarà a Twitter i Instagram responent les vostres preguntes relacionades amb la conservació de l’herbari i el Gabinet Salvador.

Ask a Curator és una iniciativa que va començar l’any 2010 i que busca fer ús de les xarxes socials per apropar els museus a la societat mitjançant el diàleg públic-conservador. A més, és una oportunitat per posar en contacte els conservadors de diferents museus arreu del món.

Com hi puc participar?

  • Twitter: podeu enviar-nos les vostres preguntes mencionant-nos (@IBB_botanic) i fent servir el hashtag #AskACurator
  • Instagram: el dia 15 s’habilitarà als stories del nostre perfil (@IBB_botanic) una caixa on podreu deixar les vostres preguntes

Què puc preguntar? A qui?

Podeu enviar les vostres preguntes als experts i conservadors de qualsevol dels museus de tot el món que participen en aquesta jornada, així com seguir també les preguntes d’altres persones i les respostes dels professionals i conservadors de cada centre. Podeu preguntar tots els dubtes que tingueu o aquelles coses que us despertin curiositat com per exemple: Quantes peces hi ha a la vostra col·lecció? Quina és la peça més valuosa? Diríeu que hi ha alguna peça maleïda? Què és el que més t’agrada de ser conservador?…

A Twitter, les preguntes es poden adreçar a un centre participant en concret sempre que la piulada s’escrigui el nom d’usuari i l’etiqueta #AskACurator. En cas que no es mencioni cap centre concret la pregunta podrà ser resposta per qualsevol dels conservadors que hi participen.

Us convidem a que el dia 15 estigueu atents a les xarxes socials i a l’etiqueta #AskACurator per tal de ser partícips d’aquest interessant debat mundial. Ja sigui participant fent preguntes a la nostra conservadora o a d’altres museus i institucions del món o llegint les respostes que donaran.

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «abril 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
       

Butlletí de notícies