Site Loader

Diploma de Postgrau en l’Elaboració de Begudes Destil·lades i Licors

Dates: del 15 d’octubre de 2021 al 30 d’octubre de 2022

Horari: divendres de 16 a 20h i dissabte de 9 a 13h

Durada: 12 mesos (30 crèdits ECTS)

Modalitat: semipresencial

Lloc: Facultat d’Enologia de Tarragona (URV)


Aprèn les principals tècniques de fermentació, destil·lació d’aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques en el món de la mixologia. També coneixeràs la normativa legislativa i fiscal actual i els aspectes relacionats amb el desenvolupament de nous productes. Aquests coneixements s’aplicaran de forma pràctica durant tot el curs per a l’obtenció de diferents destil·lats i licors.

En aquesta segona edició del curs que es durà a terme durant l’any acadèmic 2021-2022 membres del grup de recerca EtnoBioFiC (Universitat de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona) tornen a col·laborar amb la Facultat d’Enologia de Tarragona (Universitat Rovira i Virgili) com a professors del curs parlant de begudes i etnobotànica.

Podeu trobar tota la informació referent al curs (matrícula i inscripció, competències i sortides professionals, calendari i temari) en aquest enllaç.

VISITA EL PAPILIONARI

D’abril a juny els grups escolars poden visitar gratuïtament el papilionari acompanyats dels nostres investigadors.

Escriu-nos a infoibb@ibb.csic.es

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Formem part de:

Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya