Site Loader

El grup EtnoBioFiC liderarà la seqüenciació del genoma de la camamilla de muntanya

El grup de recerca EtnoBioFiC de l’Institut Botànic de Barcelona, centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona, i de la Universitat de Barcelona, liderarà la seqüenciació del genoma de la camamilla de muntanya (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica), espècie icònica del territori i d’enorme importància pels seus usos medicinals, alimentaris i cosmètics.

Camamilla de muntanya (Achillea ptarmica subsp. pyrenaica). Foto: Pere Barnola

Aquest projecte ha estat concedit en la primera convocatòria de projectes Biogenoma de la Societat Catalana de Biologia, que té per objectiu la producció d’un catàleg detallat del genoma de les espècies eucariotes dels Països Catalans. La Societat Catalana de Biologia és una de les filials de l’Institut d’Estudis Catalans, el qual és membre de l’Earth Biogenome Project (EBP) que té per objectiu seqüenciar el genoma de totes les espècies eucariotes del món.

 

Autora: Teresa Garnatje

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies