Site Loader

Oferta de contracte en pràctiques per a tècnic de laboratori a l’IBB

Laboratori

L’oferta s’emmarca dins de la promoció de l’ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en el marc del Garantía Juvenil 2019 MINECO (Ref.37560), la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Titulació requerida: Diplomat en Biologia (primer cicle), Diplomat en Biotecnologia (primer cicle), Diplomat en Ciències Ambientals (primer cicle), Diplomat en Farmàcia (primer cicle), Diplomat en Química (primer cicle), Grau en Biologia, Grau en Biologia Ambiental, Grau en Biologia Sanitària, Grau en Biomedicina, Grau en Bioquímica, Grau en Bioquímica i Biologia Molecular, Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Grau en Biotecnologia, Grau en Ciències Ambientals, Grau en Ciències Biomèdiques, Grau en Ciències de l’Alimentació o Grau en Farmacia.

Tasques: extraccions de DNA, PCR, cariologia i citogenètica, citometria de flux, preparació d’estocs, calibrat i manteniment d’equips i control i emmagatzematge de mostres, processat de dades i manteniment de bases de dades.

Requisits generals de la convocatòria i inscripció

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de setembre

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «abril 2024»
  DlDtDcDjDvDsDg
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
       

Butlletí de notícies