Cargador de la web

Oferta de contrato en prácticas para técnico de laboratorio en el IBB

Laboratori

L’oferta s’emmarca dins de la promoció de l’ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en el marc del Garantía Juvenil 2019 MINECO (Ref.37560), la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Titulació requerida: Diplomat en Biologia (primer cicle), Diplomat en Biotecnologia (primer cicle), Diplomat en Ciències Ambientals (primer cicle), Diplomat en Farmàcia (primer cicle), Diplomat en Química (primer cicle), Grau en Biologia, Grau en Biologia Ambiental, Grau en Biologia Sanitària, Grau en Biomedicina, Grau en Bioquímica, Grau en Bioquímica i Biologia Molecular, Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Grau en Biotecnologia, Grau en Ciències Ambientals, Grau en Ciències Biomèdiques, Grau en Ciències de l’Alimentació o Grau en Farmacia.

Tasques: extraccions de DNA, PCR, cariologia i citogenètica, citometria de flux, preparació d’estocs, calibrat i manteniment d’equips i control i emmagatzematge de mostres, processat de dades i manteniment de bases de dades.

Requisits generals de la convocatòria i inscripció

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de setembre

Actualidad

Finalización del proceso de selección de la Dirección del Instituto Botánico de Barcelona para los próximos cuatro años, según el Reglamento de Régimen Interno del IBB como centro mixto del CSIC y el Ayuntamiento de Barcelona.

Nuevo director con fecha del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el proyecto de dirección.

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

Boletín de noticias