Cargador de la web

Oferta de contrato en prácticas para técnico de laboratorio en el IBB

Laboratori

L’oferta s’emmarca dins de la promoció de l’ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en el marc del Garantía Juvenil 2019 MINECO (Ref.37560), la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Titulació requerida: Diplomat en Biologia (primer cicle), Diplomat en Biotecnologia (primer cicle), Diplomat en Ciències Ambientals (primer cicle), Diplomat en Farmàcia (primer cicle), Diplomat en Química (primer cicle), Grau en Biologia, Grau en Biologia Ambiental, Grau en Biologia Sanitària, Grau en Biomedicina, Grau en Bioquímica, Grau en Bioquímica i Biologia Molecular, Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Grau en Biotecnologia, Grau en Ciències Ambientals, Grau en Ciències Biomèdiques, Grau en Ciències de l’Alimentació o Grau en Farmacia.

Tasques: extraccions de DNA, PCR, cariologia i citogenètica, citometria de flux, preparació d’estocs, calibrat i manteniment d’equips i control i emmagatzematge de mostres, processat de dades i manteniment de bases de dades.

Requisits generals de la convocatòria i inscripció

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de setembre

Visitas al mariposario

Durante la primavera (marzo-junio) las escuelas pueden venir a visitar el mariposario los miércoles por la mañana. Para mayor información contactad con info@ibb.csic.es

Actualidad

Firmado el nuevo convenio del centro mixto con el acuerdo del CSIC y el Consorcio Museo de Ciencias Naturales de Barcelona.

Nuevo convenio con fecha del 10/11/2023.

Consulta aquí el convenio

Catálogo de tipos nomenclaturales

Eventos

  «julio 2024»
  LunMarMiéJueVieSábDom
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
      

Boletín de noticias