Site Loader

Presentació TFG: Estudi de l’evolució i l’estructura dels gens de l’RNA ribosòmic en plantes

Lectura del Treball de Final de Grau (TFG) del Grau de Bioquímica Títol complet: Estudi de l’evolució i l’estructura dels gens de l’RNA ribosòmic en plantes: anàlisi de l’espaiador intergènic (IGS) en un complex hibridant d’espècies del gènere Armeria Data i hora: Dimarts 12 de juliol, 10:30h Lloc: Aula 20, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona Alumne: Sònia Valle Tutors: Dres. Teresa Garnatje i Sònia García (Institut Botànic de Barcelona) tfg_sonia

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies