Site Loader

XVII Exporecerca Jove

Exporecerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves de 12 a 30 anys. Els objectius principals que es volen aconseguir són afavorir la recerca entre els joves, l’intercanvi d’experiències i el coneixement, així com potenciar la participació en aquesta i altres fires i congressos d’àmbit nacional i internacional. Des de la seva primera edició, l’any 2000, aquest esdeveniment ha crescut en el nombre de projectes i en l’edició passada hi van participar 206 joves (dels quals 44 procedien de l’estranger) que van exposar 115 treballs de recerca. El jurat que avalua els treballs exposats, està constituït per entre 120 i 150 professionals procedents de centres de recerca, del món universitari, de l’ensenyament secundari i del món empresarial. Personal investigador de diverses institucions del CSIC, entre els quals hi ha l’Institut Botànic de Barcelona, hi participen com a jurat.

Data: 17, 18 i 19 de març

Organitza: MAGMA, Associació per promoure la Recerca Jove

Lloc: Campus de la Salle, Universitat Ramón Llull, c/ Lluçanés, 41

Per a més informació consulteu la pàgina de MAGMA.

exporecerca  

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies