Site Loader

Visita guiada: T’expliquem Salvadoriana

L’exposició Salvadoriana dóna a conèixer un tresor poc conegut del patrimoni científic de la ciutat, el gabinet d’història natural de la família Salvador. Els Salvador foren una família d’apotecaris que des de principis del s. XVII van reunir una important col·lecció d’objectes d’origen natural i artificial, amb l’objectiu de comprendre millor la natura. Entre ells es destaquen alguns plecs exposats procedents de l’herbari Salvador, el més antic d’Espanya, amb descripcions prelinneanes. 2016-01-16_salvadoriana_interiorAquest dissabte esteu convidats a una visita dinamitzada gratuïta adreçada al públic adult. A càrrec de Neus Sagristà, equip d’educació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Lloc: Institut Botànic de Barcelona Data: Dissabte 16 de gener de 2016 Horari: De 12 a 13 h (1 hora de durada) Informació i reserves:

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies