Site Loader

Jardins pels sentits: el treball de Richard Miers

El dia 20 de novembre, amb motiu de l’assamblea de l’Associació de professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC), tindrà lloc la jornada “Jardins pels sentits” amb una visita als Jardins del Palauet Albéniz i una conferència:
  • 16.00 h: visita guiada pels Jardins del Palauet Albéniz, a càrrec de Lluís Abad, mestre Jardiner i Tècnic d’Espais Verds i Biodiversitat (Ajuntament de Barcelona).
  • 17:30 h: conferència “Jardins pels sentits”, a càrrec de Richard Miers (Garden Designer, Londres), una figura de reconegut prestigi internacional en el disseny de jardins, que durant més de catorze anys ha dissenyat jardins tant al Regne Unit com en d’altres paisos.
La inscripció es gratuïta però cal confirmar l’assistència enviant un correu a apevc@apevc.cat Lloc de trobada visita guiada: Porta d’accés al Palauet Albéniz (Passeig de Santa Madrona) Lloc de la conferència: Sala Salvador de l’Institut Botànic de Barcelona (entrada pel carrer Dr. Font i Quer, 2) Organització: Associació de professionals dels Espais Verds de Catalunya, Jardí Botànic de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona CartellJornadaRichard151029_

Visites al papilionari

Durant la primavera (març-juny) les escoles poden venir a visitar el papilionari els dimecres al matí. Per a més informació contacteu amb info@ibb.csic.es

Actualitat

Signat el nou conveni del centre mixt amb l’acord del CSIC i el Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Nou conveni amb data del 10/11/2023.

Consulta aqui el conveni.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies