Site Loader

XXXI Exposició de bolets a la Facultat de Farmàcia

boletsEls propers dies 10 i 11 de novembre tindrà lloc al vestíbul de la Facultat de Farmàcia la XXXI EXPOSICIÓ DE BOLETS. La inauguració d’aquesta exposició es realitzarà el dimarts 10 de novembre a les 12:30 del migdia.

Si voleu contribuir a aquesta exposició, podeu aportar totes aquelles mostres que tingueu, sempre que estiguin en bon estat i que permetin observar els diferents estadis de creixement. Els bolets s’haurien de portar a la Facultat de Farmàcia (Edifici B) dilluns dia 9 de novembre a partir de les deu del matí.

Dins del marc d’aquesta exposició, es realitzarà la conferència “Normativa espanyola referent a la comercialització de bolets” a càrrec del Dr. Josep Girbal, professor emèrit de la UAB i expresident de la Societat Catalana de Micologia, que tindrà lloc dimecres 11 de novembre a les 12:30 a l’aula A-5 de la Facultat de Farmàcia de la UB.

Lloc: Facultat de Farmàcia (Edifici B)

Data i horari: dimarts 10 i dimecres 11 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h

Accés lliure

Organització: Unitat de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB, la Societat Catalana de Micologia i el Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal (CRAI) de la UB

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

  «gener 2023»
  DlDtDcDjDvDsDg
        
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
       

Butlletí de notícies