Site Loader

PRESENTACIÓ LLIBRE: Inventario español de los conocimientos tradicionales relativos a la biodiversidad

image2_2

Data:  Dijous 12 de març de 2015, 18:30 hores.

Lloc: Sala d’actes del Ministeri, Pl.  San Juan de la Cruz s/n. Madrid.

El grup de recerca en etnobotànica dirigit pels Drs. Joan Vallès (Unitat Associada UB-CSIC) i Teresa Garnatje (IBB) participa en un equip constituït per més de 60 investigadors  de més de 20 centres d’investigació i universitats per a l’elaboració d’aquest inventari. L’objectiu principal ha estat recopilar i difondre la informació publicada sobre els coneixements tradicionals relatius a la flora, fauna, geodiversitat i el maneig dels ecosistemes.

A partir de la data de la presentació serà accessible gratuïtament a la web del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

image_2

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies