Diploma de Postgrau en l’Elaboració de Begudes Destil·lades i Licors

Dates: del 15 d’octubre de 2021 al 30 d’octubre de 2022
Horari: divendres de 16 a 20h i dissabte de 9 a 13h
Durada: 12 mesos (30 crèdits ECTS)
Modalitat: semipresencial
Lloc: Facultat d’Enologia de Tarragona (URV)
Aprèn les principals tècniques de fermentació, destil·lació d’aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques en el món de la mixologia. També coneixeràs la normativa legislativa i fiscal actual i els aspectes relacionats amb el desenvolupament de nous productes. Aquests coneixements s’aplicaran de forma pràctica durant tot el curs per a l’obtenció de diferents destil·lats i licors.
En aquesta segona edició del curs que es durà a terme durant l’any acadèmic 2021-2022 membres del grup de recerca EtnoBioFiC (Universitat de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona) tornen a col·laborar amb la Facultat d’Enologia de Tarragona (Universitat Rovira i Virgili) com a professors del curs parlant de begudes i etnobotànica.
Podeu trobar tota la informació referent al curs (matrícula i inscripció, competències i sortides professionals, calendari i temari) en aquest enllaç.
