Site Loader

II Jornades de Botànica de Cerdanya

El Grup de Recerca de Cerdanya és una associació sense ànim de lucre que promociona la cultura i la divulgació científica a Cerdanya. El proper dissabte organitza la 2a edició de les jornades de botànica de Cerdanya, un esdeveniment de caire didàctic i divulgatiu obert a tots els públics.

Dia i hora: Dissabte 5 de novembre, de 9:30 a 14 hores
Lloc: Museu Cerdà de Puigcerdà
Si no podeu assistir presencialment, mitjançant aquest enllaç podreu seguir l’esdeveniment en directe.

Des de l’IBB participen la Dra. Neus Nualart i Javier Martínez-Fuentes presentant dos resultats lligats als projectes FloraPyr i FloraPyr Avance respectivament, i el Dr. Àngel Romo. A més, també es presenta el projecte Floralab que ha comptat amb el suport de la Dra. Teresa Garnatje.

Nomenclatural type catalogue

Events