Site Loader

II Jornades de Botànica de Cerdanya

El Grup de Recerca de Cerdanya és una associació sense ànim de lucre que promociona la cultura i la divulgació científica a Cerdanya. El proper dissabte organitza la 2a edició de les jornades de botànica de Cerdanya, un esdeveniment de caire didàctic i divulgatiu obert a tots els públics.

Dia i hora: Dissabte 5 de novembre, de 9:30 a 14 hores
Lloc: Museu Cerdà de Puigcerdà
Si no podeu assistir presencialment, mitjançant aquest enllaç podreu seguir l’esdeveniment en directe.

Des de l’IBB participen la Dra. Neus Nualart i Javier Martínez-Fuentes presentant dos resultats lligats als projectes FloraPyr i FloraPyr Avance respectivament, i el Dr. Àngel Romo. A més, també es presenta el projecte Floralab que ha comptat amb el suport de la Dra. Teresa Garnatje.

Actualitat

Finalització del procés de selecció de la Direcció de l’Institut Botànic de Barcelona per als propers quatre anys, segons el Reglament de Règim Intern de l’IBB com a centre mixt del CSIC i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou director amb data del 13/12/2022: Jesús Gómez-Zurita Frau.

Consulta aquí el projecte de direcció.

Catàleg de tipus nomenclaturals

Esdeveniments

Butlletí de notícies