Site Loader

Exposició HerbArt: botànica i creació artística

De l’1 de juny al 25 de juliol de 2021

L’exposició «HerbArt: botànica i creació artística» presenta el resultat de les recerques i les produccions artístiques i documentals realitzades amb motiu de la trobada amb aquest mateix nom, que va tenir lloc l’abril de 2019, en diverses seus acadèmiques, científiques i institucionals.

La trobada de 2019 fou l’inici d’un projecte de col·laboració internacional entre científics i artistes procedents de diferents universitats i escoles d’educació superior que finalitza el present any. En aquest projecte, la flora i l’herbari s’han abordat com a font d’inspiració, d’estudi i reflexió, des de les mirades creativa i científica.

Aquest projecte interdisciplinari vol mostrar diferents itineraris prospectius, analítics, reflexius i creatius a propòsit de quatre eixos temàtics: la fragilitat i la destrucció, la contemplació, la diversitat i la singularitat i la resiliència.

Els resultats del projecte es podran veure en l’exposició «HerbArt: botànica i creació artística» de l’1 de juny al 25 de juliol d’enguany en tres seus simultàniament:

En el projecte ha participat part del

Nomenclatural type catalogue

Events

  «May 2024»
  MonTueWedThuFriSatSun
    
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31